25 februari 2010

menu van de gelukkigen van 21 feb


Deze week hadden we een verzoek gekregen om het niet "te culinair" te doen en geen varkensvlees of rundvlees. Kijk dan wordt het leuk!
We hebben gekozen voor een 3 gangenmenu met uitstekende wijnen.

vooraf: pompoen risotto met flinters gebakken kerriekip; begeleidt door een mooie droge witte Viognier ui de Pays D'oc van Joselyn.
Hoofd: Met verse groene kruiden gevulde zalmforel in een zoutkorst. Voor de wijn hebben we hierbij gekozen voor een nogal fruitige witte van de blanc du noir: Dürnberg uit 2007 (onder ons bekend als de kreeftwijn, vanwege de ultieme smaaksensatie bij kreeft)
Nagerecht: Europees kaasplankje met Engelse, Franse, Spaanse en Belgische kazen. De kazen gingen vergezeld van een mooie 10 jaar oude porto segura.

Als afsluiter nog een stevige espresso en voor enkelen een glaasje ernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...