9 mei 2011

Wijn-Spijs-Beleving Cursus


Meer leren over wijn, koken en de smaken en thema’s vooral ook zelf ervaren en beleven? In samenwerking met Henri Bloem Wijnkoperij organiseert Culibuzz dé belevingscursus koken en wijn op 4 zomeravonden (29/6, 6/7, 13/7, 20/7) in juni en juli op een unieke locatie midden in de natuur (en toch dicht bij het centrum van Leusden/Amersfoort).
Iedere zomeravond staat in het teken van een specifiek belevingsmoment. Wij zorgen dat je bij aankomst direct in deze belevingssfeer belandt. Vervolgens gaan we aan de slag met koken. Je leert hoe je eenvoudig smakelijke en mooie hapjes serveert. Daarnaast leer je welke wijnen passen bij welke momenten en welke gerechten. Tenslotte proeven we met elkaar in sfeer de gerechten & wijnen en ervaart u hoe smakelijk deze combinaties zijn.
Wil je meer informatie: Mail snel en we sturen je vrijblijvend een uitgebreidere flyer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...