14 mei 2010

Een avond genieten voor Koninklijke De Ruijter


Wie kent de koninklijke De Ruijter niet.
In ieder geval iedereen die ooit kinderen heeft gehad want daar hoort nog steeds de beroemde beschuit met muisjes bij.

En ook Roosvicee is nog steeds een bijna verplicht nummer.
De ruijter is inmiddels overgenomen door Heinz maar voordat dat gebeurde was De Ruijter gezegend met een zeer begaan operationeel team op (midden)management niveau. Dit team, bestaande uit 10 personen, komt elk jaar nog bijeen om bij te praten en herinneringen op te halen.
Meestal gaan ze hiervoor naar een (goed) restaurant maar ditmaal mocht CuliBuzz het diner verzorgen in de keuken van Fresh Forward uit Hilversum.

CuliBuzz heeft hen een mooie maaltijd voorgeschoteld en de gasten hebben uitgebreid en gezellig bij kunnen praten. Het menu was als volgt:
Appetizer: warme Italiaanse toast met magor, rucola en Coppa di Parma
Voorgerecht:
Hoofdgerecht: Slow gegaarde rosbief; rode bieten risotto met ricotta en walnoten
Nagerecht: Ananasdessert met gorgonzola


De reacties waren unaniem lovend en hopelijk kan CuliBuzz deze mensen nog eens culinair verassen.

Wat overigens ook een bijzonderheid die avond was is de manier van prijsbepaling. Er is vooraf geen prijs afgesproken maar iedereen kon achteraf bepalen wat hij die avond waard vond en een bijbehorende donatie in de pot doen. Het mooie van dit systeem is dat je als klant altijd "waar voor je geld krijgt" en dat CuliBuzz (gelukkig) een mooie prijs heeft gekregen. Ook hierin probeert CuliBuzz dus creatief te zijn, uitgaande van de goede prijs / kwaliteit verhouding die voor mij bovenaan staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...