23 maart 2010

Zuid-Afrikaans koken voor het management team




Vandaag een businesslunch verzocht voor het management team van een bedrijf.
Het bedrijf had een strategische meeting over de mogelijkheden van Zuid Afrika en daar hoort natuurlijk een lekkere Zuid-Afrikaanse maaltijd bij.
We hebben ze het volgende kunnen voorschotelen:
- Gemarineerde springbok biefstuk
- Bobotie (mocht natuurlijk niet ontbreken)
- Kerriehoender
- Mangosalsa met walnoten en verse munt (heerlijk fris met een pittige bijklank)
- Gele rijst met rozijnen en kokos
- Abrikozenchutney (jazeker, de Indiase invloeden hebben ook daar hun werk gedaan)
- Charlaka (een pittige groentesalade)

Na de lunch werd er massaal ge-sms-t (schrijf je dat zo?) om de thuisblijvers te verzoeken vanavond vooral iets lichts op tafel te zetten.
Ben benieuwd of er vanmiddag nog hard gewerkt is. Eén ding is zeker: ze hebben er van genoten.

Vooral de Bobotie viel erg in de smaak.
Binnenkort zal ik hiervan het recept op het blog plaatsen voor diegenen die het ook eens willen maken. Niet moeilijk en een heerlijke smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...